Litt pluss og minus bare for å være litt blogger:

+ Ser naturlig ut
+ Prisen er ikke dyr
+ Blir ikke oransje, grå osv
+ Får en skikkelig beach-look

- Holder ikke hele dagen
- Kan være vanskelig å gjevne ut hvis man tar for mye på kosten


Har du prøvd dette solpudderet?

- Kaja
Da tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg om hva som befinner seg i sminkevesken min. Jeg bruker selfølgelig ikke alt som er oppi der hverdag , bytter på litt, så har ikke en fast "sminkerutine" for å si det sånn. Men her er i værtfall det som befinner seg i den.

 


My Makeupbag from bodyshop.


All of the products 


Clinique foundation :  Dette er en av mine favoritt foundationer , Clinque er veldig flinke på å lage lette produkter som ikke er parfymert og som ikke inneholder parabener. den er lett å påføre, men bruker desverre nesten ikke denne. Da jeg skulle kjøpe meg en ny, fikk jeg hjelp av en som jobbet i butikken, hun valgte denne fargen til meg . Men i etter tid har dette ikke vært helt min farge, den er alt for mørk! Desverre. SÅ får vel egentlig bare kjøpe en ny........ 
True match , Loreal: Dette er nok den jeg bruker mest. Denne er utrolig balasert med hudtonen min, den ser helt naturlig ut. Den er veeeldig lys, men det er jeg forsåvidt også , men som Jan Thomas sier : Det er bedre med en for lys foundation enn en som er for mørk.
Fit , foundation : Dette er en som også er for mørk for meg, så bruker den aldri. Bruker den kun når jeg skal på dansekonkurranser. Men hvis jeg hadde hatt den lysere ville jeg nok brukt den.17 pressed powder : Dette er desidert mitt favoritt produkt i sminkevesken. Dette er ikke et normalt " pudder " , Dette pudderet gjør så at skinnende flekker og huden toner seg likt, etter jeg fant ut av dette pudderet har jeg ikke sluttet å bruke det. Det gir ingen effekt av synligheter , så man trenger forsåvidt .
Rimmel, Match perfection : jeg bruker så og si aldri pudder. Jeg kler rett og slett ikke å være brun, og orker faktisk ikke styre med det. Men i værtfall hvis jeg skal bruke det, bruker jeg denne fra Rimmel, den gir et naturlig resulat. Dior mascara - En helt ok mascara fra Dior. Har hatt den flere ganger nå. Er ok fornøyd :)  Prøver egentlig ikke å bruke mascara så ofte, føler at jeg kler mere uten :)
4D Mascara : Det jeg liker med denne mascaraen er at den ikke har så mye farge og volum, men gir heller et litt mere naturlig resultat . Derfor bruker jeg denne. Den har også en veldig god børste.
Eyebrown pen, H&M : Den normale øyebrynspennen fra hm er et must. Har veldig ugjevn farge på brynene mine, så må gjevne ut med denne. Helt ok den å . Fin til så liten pris.Victoria jackson : Denne bruker jeg kun fordi av blushen. Klarte selfølgelig å glemme blushen min i Dublin!!!!!Har også en dekkstift fra makeupstore som er den jeg bruker mest. Men den lå ikke i sminkeveska mi , så fikk ikke tatt bilde av den .


Bruker du noen av disse produktene?  Hva syntes du om de?

Silje
To jenter. 16 år. Foto. Mote. Dans.

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· August 2012 · Juli 2012


Kategorier


· Antrekk · Blogg · Dans · Foto og redigering · Hverdag og tanker · Innkjøp · Interiør og rommet vårt · Mat og drikke · Mote og inspirasjon · Reise · Sminke · Spørsmål og svar · Video


Design av:Martine Pedersen
hits